Warta Perusahaan

  • Hebei Delin Machinery Co., Ltd.

    Hebei Delin Machines Co., Ltd.

    Hebei Delin Machinery Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji perusahaan pompa panggedéna khusus dina ngolah pompa bubur di Cina. Éta kalebet lega tina langkung ti 40,000m2 di darat sareng langkung ti 22,000 m2 dina ngawangun. Produkna utamina dianggo pikeun panambangan, metalurgi, perencanaan kota, kakuatan, batubara, kursus walungan ...
    Maca deui
  • The company uses advanced computer assistant engineering software

    Perusahaan nganggo perangkat lunak rékayasa asisten komputer canggih

    Perusahaan nganggo perangkat lunak rékayasa asisten komputer canggih pikeun ngarancang produk sareng téknologi, anu ngajantenkeun metode sareng tingkatan desain urang ngahontal tingkat maju internasional. Perusahaan gaduh stasion uji coba kinerja kelas munggaran di dunya, sareng kapasitas tés na tiasa ngahontal 13000m ...
    Maca deui
  • Our slurry pumps have high reputation in the international market

    Pompa bubur kami gaduh reputasi tinggi di pasar internasional

    Pompa bubur kami gaduh reputasi tinggi di pasar internasional. Dugi ka ayeuna, kami nyayogikeun langkung ti 10000 sét pompa pikeun proyék-proyék di Amérika Serikat, Inggris, Jérman, Kanada, Rusia, Vietnam, Pakistan, Kazakhstan, Indonesia, Malaysia, Iran, Brazil, Chili, Argentina, Bulgaria, Zambia, Afrika Kidul ...
    Maca deui