Desulfurisasi Horisontal

Desulfurisasi Horisontal

Pedaran pondok:

Model: DSC (R) Series FGD Pump
Laju (r / mnt): 550-740
Kapasitas (l / s): 1083-2722
Sirah (m): 26-27
Efisiensi pangsaéna: 85% -90%
NPSHr (m): 4.1-5.2
Poros kakuatan Pa (KW): -
Diidinan ukuran partikel maks (mm) : -
Pompa beurat (kg): 4000-8300
Ngaleupaskeun dia. (Mm): 500-800
Dia nyeuseup. (Mm): 600-900
Jinis segel: Segel mékanis


Detil Produk

Pilihan

Kinerja

Pamasangan

Tanda Produk

DSC(R) Series FGD Pump

Model: DSC (R) Series FGD Pump
Laju (r / mnt): 550-740
Kapasitas (l / s): 1083-2722
Sirah (m): 26-27
Efisiensi pangsaéna: 85% -90%
NPSHr (m): 4.1-5.2
Poros kakuatan Pa (KW): -
Diidinan ukuran partikel maks (mm) : -
Pompa beurat (kg): 4000-8300
Ngaleupaskeun dia. (Mm): 500-800
Dia nyeuseup. (Mm): 600-900
Jinis segel: Segel mékanis
Impeller Vanes: 4, 5 Bahan tina liner: Alloy Chrome tinggi / Karét
Jenis: - Bahan Casing: Besi tuang
Bahan: Alloy chrome tinggi Téori: Pompa sentrifugal
Diaméterna (mm): 700-1285 Struktur: Pompa panggung tunggal

Mesin Hebei Delin mangrupikeun perusahaan pompa panggedéna anu khusus ngadamel pabrik pompa bubur di Cina, kalayan luas lahan langkung ti 40,000m2sareng luas gedong langkung ti 22,000m2. Produkna utamina dianggo pikeun pengalihan kursus walungan, pertambangan, metalurgi, perencanaan kota, kakuatan, batubara, FGD, minyak bumi, industri kimia, produksi bahan bangunan, sareng sajabana pompa séri FGD DSC (R) mangrupikeun jinis pompa sentrifugal, tunggal- nyeuseup, panggung tunggal sareng struktur horizontal, nampilkeun manpaat tina laju aliran anu lega, efisiensi tinggi sareng hemat energi. Seri pompa FGD mangrupikeun desain kompak sareng hemat rohangan. Salaku produsén pompa bubur profesional sareng pemasok di Cina, kami parantos ngembangkeun sababaraha bahan pikeun pompa séri FGD DSC (R).

Fitur tina FGD Pump

1. CFD ngalirkeun téknologi analisis simulasi diadopsi pikeun bagian baseuh pompa, kalayan desain anu dipercaya sareng efisiensi tinggi.2. Nyaluyukeun perakitan bantalan tiasa ngarobih posisi impeller dina volume, ngajaga unit pompa dina kaayaan operasi anu épisién tinggi.

3. pompa séri FGD DSC (R) mangrupikeun desain disasséan sisi tukang, gaduh struktur saderhana, sareng gampang dijaga. Henteu kedah ngabongkar pipa sedot sareng debit.

4. Bantalan roller tirus dua jajar dipasang dina tungtung pompa, bantalan roller dina tungtung drive. Bantalan dilumasi ku minyak, ningkatkeun kaayaan damel sareng manjangkeun umur jasa.

5. Segel mékanis dirancang khusus pikeun segel mékanis kartrid anu dianggo dina prosés pompa FGD tina pompa séri FGD DSC (R) kalayan operasi anu dipercaya.

Bahan pikeun DSC (R) Series FGD Pump

Kami ngembangkeun sababaraha jinis bahan - fase duplex beusi bodas stainless - anu khusus cocog pikeun alat FGD. Kalayan sipat anti-abrasif tina stainless steel duplex sareng tahan korosi tina beusi bodas Chrome luhur, bahanna cocog pikeun prosés FGD.

1. Casing pompa, tutup pompa sareng pelat adaptor mangrupikeun bagian tekanan anu didamel tina beusi saluran sareng dijejeran ku karét.

2. Impeller, panutup nyeuseup / sisipan liner payun didamel tina fase duplex beusi bodas stainless.

3. Liner payun, tonggong tukang, sisip liner deui didamel tina karét alam anu ngagaduhan sipat anti korosif, beurat enteng sareng biaya murah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • DSC(R) Series FGD Pump

    Jenis Kapasitas (Q) Sirah (H) Laju (n) Kekecapan NPSH Ngaleupaskeun Dia./suction Dia.
    m3/ jam L / s m Urang Sunda / mnt. % m (mm / mm)
    500DSC (Urang Sunda) 3900 1083 26 740 85 5 500/500
    600DSC (Urang Sunda) 6300 1750 26 650 88 4.1 600/700
    700DSC (Urang Sunda) 7600 2111 27 560 87 4.3 700/800
    800DSC (Urang Sunda) 9800 2722 27 550 90 5.2 800/900

    Horizontal Desulfurization

    Jenis A BB B D E1 E2 F * h1 h2 J K M * L1 L2 d Beurat (kg)
    500DSC (Urang Sunda) 1773 1000/960 850 652 110 51 595 35 40 120 210 421 150 400 f42 / f40 4000
    600DSC (Urang Sunda) 1855 960 850 670 110 50 667 35 40 120 284 525 330 610 f39 4580
    700DSC (Urang Sunda) 2315 1300 1100 895 130 75 768 40 45 150 355 583 375 720 f51 7280
    800DSC (Urang Sunda) 2460 1300 1100 885 135 75 933 40 45 150 355 712 550 800 f51 8300
    Jenis N P1 P2 Q * T1 * T2 * U1 U2 DO2 DI2 n2 d2 DPC2 DO1 DI1 n1 d1 DPC1
    500DSC (Urang Sunda) 580 950 500 665 60 44 735 946 715 500 20 33 650 715 500 18 33 350
    600DSC (Urang Sunda) 700 1050 500 775 48 40 901 1155 910 600 24 30 840 840 600 18 36 770
    700DSC (Urang Sunda) 780 1290 700 930 68 60 1080 1350 1025 768 24 40 950 1025 700 22 40 950
    800DSC (Urang Sunda) 930 1400 700 985 62 62 1141 1493 1125 900 28 40 1050 1125 800 26 40 1050
    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami