Wisata Pabrik

Kualitas produk urang langkung saé tibatan perusahaan sanés dina industri anu sami. Pangujian mimitian ti casting dilakukeun ku operator & inspektur anu ngalaman & terampil urang mastikeun kualitas luhur unggal komponén kana sakabeh mesin. 

Parabot produksi:

Kami gaduh saperangkat peralatan produksi kalebet planomiller, lathe vertikal, mesin pengeboran, mixer bergerak, mesin nyiapkeun keusik, tungku lebur, tungku panguburan termal, jst.

Pabrik Cetakan

Lokakarya Ngolah

Lokakarya Majelis

Nguji bahan:

alat uji pikeun matérial: struktur metallographic, pamrosésan suku cadang, mesin, assembling, sareng kinerja produk tiasa dilakukeun ku alat inspeksi pikeun analisa bahan sareng uji coba, sapertos shock tester pikeun kateguhan, tester kakuatan universal, tester force peel, sareng alat ukur sareng alat pamariksaan pikeun panggunaan khusus sareng panggunaan universal. Sagedengeun ti éta, kami parantos ngawangun platform uji coba pikeun uji coba produk sapertos pompa.

Parabot Tés

Pangujian kinerja pikeun produk

Delin ngagaduhan pangkalan tés cai pangageungna pikeun bubur bubur di Cina Kalér. Kinerja produk bakal diuji sateuacan pangiriman, pikeun mastikeun reliabilitas sareng kualitas produk kami.

Stasion Tés

Gudang