Pompa Kerikil Batubara

Pompa Kerikil Batubara

Pedaran pondok:

Model: DG Series Gravel Pump
Laju (r / mnt): 300-1400
Kapasitas (l / s) : 10-1000
Sirah (m) : 3.5-72
Efisiensi pangsaéna: 30% -72%
NPSHr (m): 2.5-6
Poros kakuatan Pa (KW): -
Diidinan Ukuran Partikel Max (mm) : 82-254
Beurat pompa (kg): 460-12250
Ngaleupaskeun Dia. (Mm): 100-350
Nyeuseup Dia. (Mm): 150-400
Tipe segel:
Gland Shaft Seal / Mehcanical Seal / Expeller Seal


Detil Produk

Pilihan

Kinerja

Pamasangan

Tanda Produk

DG Series Gravel Pump

Pangwangunan pompa kerikil séri DG ieu nyaéta panggung tunggal, sedot tunggal, cantilevered sareng horizontal. Ieu pompa casing tunggal. Numutkeun kana jinis nyetir, éta tiasa diklasifikasikeun kana dua jinis struktur anu khas: tipe kurungan mawa diri, sareng kotak roda sareng pompa sasarengan. Jenis pelincir tiasa ngadopsi pelumasan atanapi pelumasan minyak. Pompa kerikil utamina dianggo pikeun pananganan kontinyu tina medium kasar anu kuat anu ngandung padati ageung teuing pikeun dipompa ku pompa umum. Pompa tipe DGH mangrupikeun pompa gravel sirah tinggi. Bagian baseuh pompa didamel tina bahan paduan tahan tahan kromium Ni-keras sareng tinggi. Arah rotasi pompa nyaéta jarum jam, ningali tina tungtung drive.

Aplikasi tina Pompa Casing Tunggal

Pompa kerikil pertambangan dianggo pikeun jalan walungan, pamicahan waduk, reklamasi basisir, manjang, penambangan laut jero sareng akuisisi tailing jsb

Fitur tina DG Series Pompa Kerikil

1. Struktur pompa gravel séri DG ieu khususna tunggal-casing sareng horizontal. Arah outlet tiasa diposisikan 360 ° gampang dipasang.

2. Komponén aci ngadopsi struktur silinder, anu merenah pikeun ngarobih jurang antawis impeller sareng plat ngagem payuneun. Aci nganggo pelumasan minyak.

3. Poros Seal: segel drive expeller, segel pengepakan, sareng segel Mékanis.

4. Aliran Lebar Alus & Pasipatan Anti Kaburu Anu Saé & Résistansi Pakéan anu Cekap.

5. Metode Nyetir: V Sabuk Girang, Elastis Poros Kopling Transmisi, Gear Box Drive, Cairan Coupling Transmission, Variable Frequency Drive Device sareng Thyristor Speed ​​Control.

6. Bagéan anu baseuh didamel tina paduan tahan tahan maké Ni-sesah sareng Chrome luhur sareng sipat anti korosif anu saé.

7. Kacepetan variabel sareng modal pikeun mastikeun operasi lancar. Salaku tambahan, umur panjang jasa sareng efisiensi operasi tinggi nawiskeun performa anu dipercaya dina lingkungan operasi anu tangguh.

Coal Gravel Pump Model: DG Series Gravel Pump
Laju (r / mnt): 300-1400
Kapasitas (l / s) : 10-1000
Sirah (m) : 3.5-72
Efisiensi pangsaéna: 30% -72%
NPSHr (m): 2.5-6
Poros kakuatan Pa (KW): -
Diidinan Ukuran Partikel Max (mm) : 82-254
Beurat pompa (kg): 460-12250
Ngaleupaskeun Dia. (Mm): 100-350
Nyeuseup Dia. (Mm): 150-400
Tipe segel:
Gland Shaft Seal / Mehcanical Seal / Expeller Seal
IMPELLER Vanes: 3 Bahan tina Liner: Paduan Chrome tinggi / Karét
Jenis: Tutup Bahan tina Casing: Paduan krom tinggi
Bahan: Paduan krom / karét tinggi Téori: Pompa sentrifugal
Diaméterna (mm): 378-1220 Struktur: Pompa panggung tunggal

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • DG Series Gravel Pump

    Jenis Kapasitas (Q) Sirah (H) Laju (n) Max.Eff. NPSH NyeuseupDia. NgaleupaskeunDia. Max. ParticleSizeAlllled Beurat
    (m³ / h) (l / s) (m) (r / mnt) (%) (m) (mm) (mm) (mm) (kg)
    DG150X100-D 36 ~ 252 10 ~ 70 3.5 ~ 51 600 ~ 1400 30 ~ 50 2.5 ~ 3.5 150 100 82 460
    DG200X150-E 137 ~ 576 38 ~ 160 10 ~ 48 800 ~ 1400 50 ~ 60 3 ~ 4.5 200 150 127 1120
    DG250X200-S 216 ~ 979 60 ~ 272 13 ~ 50 500 ~ 1000 45 ~ 65 3 ~ 7.5 250 200 178 2285
    DG300X250-G 360 ~ 1512 100 ~ 420 11 ~ 58 400 ~ 850 50 ~ 70 2 ~ 4.5 300 250 220 4450
    DG350X300-G 504 ~ 3168 140 ~ 880 6 ~ 66 300 ~ 700 60 ~ 68 2 ~ 8 350 300 240 5400
    DG450X400-T 864 ~ 3816 240 ~ 1060 9 ~ 48 250 ~ 500 60 ~ 72 3 ~ 6 450 400 254 10800
    DG250X200H-S 396 ~ 1296 110 ~ 360 10 ~ 80 500 ~ 950 60 ~ 72 2 ~ 5 250 200 180 3188
    DG300X400H-T 612 ~ 2232 170 ~ 620 28 ~ 78 350 ~ 700 60 ~ 72 2 ~ 8 300 250 210 4638
    DG400X350H-TU 720 ~ 3600 200 ~ 1000 20 ~ 72 300 ~ 500 60 ~ 72 3 ~ 6 400 350 230 12250
    DG Series Gravel Pump DG Series Gravel Pump
    Modal OutlineDimension
    A B C D E F G D1 E1 G1 H Y I Nd L M N
    DG150X100-D 1006 492 432 213 38 75 289 - - - 54 164 65 4-Ф22 330 203 260
    DG200X150-E 1286 622 546 257 54 83 365 - - - 75 222 80 4-Ф29 392 295 352
    DG250X200-S 1720 920 760 - - - - 640 70 780 90 280 120 4-Ф35 378 330 416
    DG300X250-G 2010 1207 851 - - - - 749 64 876 152 356 140 4-Ф41 473 368 522
    DG350X300-G 2096 1207 851 - - - - 749 64 876 152 356 140 4-Ф41 502 424 610
    DG450X400-T 2320 1150 900 - - - - 880 80 1040 125 350 150 4-Ф48 538 439 692
    DG250X200H-S 1774 920 760 - - - - 640 70 780 90 280 120 4-Ф35 455 330 475
    DG300X400H-T 2062 1219 851 - - - - 749 64 876 152 356 140 4-Ф41 496 400 605
    DG400X350H-TU 2367 1460 1200 - - - - 860 95 1050 150 350 150 4-Ф70 649 448 765
    Modal OutlineDimension IntakeFlangeDimension OutletFlangeDimension Beurat
    P Q R S T U V W D0 D2 n-d1 n0 n2 n-d2
    DG150X100-D 330 343 33 32 16 - 8 5 305 260 8-Ф19 254 210 4-Ф19 460
    DG200X150-E 457 405 29 29 54 - 6 8 368 324 8-Ф19 305 260 8-Ф19 1120
    DG250X200-S 450 533 48 41 - 102 8 6 457 406 8-Ф22 368 324 8-Ф19 2285
    DG300X250-G 851 665 48 49 238 - 10 8 527 470 12-Ф22 457 406 8-Ф22 4450
    DG350X300-G 851 787 48 48 121 - 8 10 552 495 8-Ф22 527 470 12-Ф22 5400
    DG450X400-T 650 921 64 64 - 274 8 10 705 641 16-Ф25 640 584 12-Ф25 10800
    DG250X200H-S 450 620 48 42 - 206 8 6 457 406 8-Ф22 368 324 8-Ф19 3188
    DG300X400H-T 851 800 60 60 40 - 10 8 533 476 8-Ф29 483 432 8-Ф25 4638
    DG400X350H-TU 900 1008 72 82 - 120 8 10 650 600 12-Ф28 600 540 12-Ф28 12247
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami