Tentang Kami

Tinjauan Perusahaan

Tumuh Kaahlian Anjeun

Nyayogikeun Solusi Anu Pangsaéna

Pangalaman 30 Taun Dina Panilitian, Desain, Manufaktur & Jualan-Saatos Pelayanan Pikeun Nyayogikeun Total Solusi.

Hebei Delin Machinery Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji perusahaan pompa panggedéna khusus dina ngolah pompa bubur di Cina. Éta kalebet lega tina langkung ti 40,000m2 di darat sareng langkung ti 22,000 m2 dina ngawangun. Produkna utamina dianggo pikeun panambangan, metalurgi, perencanaan kota, kakuatan, batubara, kursus walungan, FGD, minyak bumi, kimia, bahan bangunan, sareng sajabina Pasar domestik, produk urang ogé dijual ka langkung ti 50 nagara sareng daérah.

DSC_0299

Tim Téknis anu Kuat

Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.

Ngahaja Nyiptakeun

Perusahaan nerapkeun 'Total Quality Control' sacara ketat sareng parantos disatujuan Sertipikat ISO9001, ISO14001 sareng ISO / T18001.

Kualitas alus teuing

Perusahaan nuturkeun prinsip 'Moral Team, Product unggulan, Brand Service' sareng prinsip 'Quality First, Customer Superior ”dina raraga nyayogikeun Palanggan produk anu saé sareng jasa anu wareg.

Mangtaun-taun Pangalaman
Palanggan Global
Daérah
m³ / h
Pangabisa Tés

Sértipikasi

Perusahaan nganggo perangkat lunak rékayasa asisten komputer canggih pikeun ngarancang produk sareng téknologi, anu ngajantenkeun metode sareng tingkatan desain urang ngahontal tingkat maju internasional. Perusahaan gaduh stasion uji coba kinerja kelas munggaran di dunya, sareng kapasitas tés na tiasa ngahontal 13000m³ / jam. Kaluaran taunan produk kami nyaéta 10000 sét atanapi ton dina casting alloy Chrome tinggi. Produk utama nyaéta Tipe DH (R), DM (R), DV (R), DF (DHF), DG, DSC (R), jsb. Ukuran: 25-1200mm, Kapasitas: 5-30000m3 / jam, Kepala: 5-120m. Perusahaan tiasa ngahasilkeun bahan anu sanés kalebet High Chromium White Iron, Super High Chromium Hypereutectic White Iron, Low Carbon High Chromium Alloy, Carbon Steel, Stainless Steel, Duplex Stainless Steel, Ductile Iron, Gray Iron, sareng sajabana Kami ogé tiasa nyayogikeun karét alami, bagian karét elastomer sareng pompa.