Wilujeng sumping di Mesin Delin

Hebei Delin Machinery Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji perusahaan pompa panggedéna khusus dina ngolah pompa bubur di Cina. Éta kalebet lega tina langkung ti 40,000m2 di darat sareng langkung ti 22,000 m2 dina ngawangun. Produkna utamina dianggo pikeun panambangan, metalurgi, perencanaan kota, kakuatan, batubara, kursus walungan, FGD, minyak bumi, kimia, bahan bangunan, sareng sajabina Pasar domestik, produk urang ogé dijual ka langkung ti 50 nagara sareng daérah.

 

Perusahaan nganggo perangkat lunak rékayasa asisten komputer canggih pikeun ngarancang produk sareng téknologi, anu ngajantenkeun metode sareng tingkatan desain urang ngahontal tingkat maju internasional. Perusahaan gaduh stasion uji coba kinerja kelas munggaran di dunya, sareng kapasitas tés na tiasa ngahontal 13000m³ / jam. Kaluaran taunan produk kami nyaéta 10000 sét atanapi ton dina casting alloy Chrome tinggi. Produk utama nyaéta Tipe DH (R), DM (R), DV (R), DF (DHF), DG, DSC (R), jsb. Ukuran: 25-1200mm, Kapasitas: 5-30000m3 / jam, Kepala: 5-120m. Perusahaan tiasa ngahasilkeun bahan anu sanés kalebet High Chromium White Iron, Super High Chromium Hypereutectic White Iron, Low Carbon High Chromium Alloy, Carbon Steel, Stainless Steel, Duplex Stainless Steel, Ductile Iron, Gray Iron, sareng sajabana Kami ogé tiasa nyayogikeun karét alami, bagian karét elastomer sareng pompa.

  • zhengshu
  • zhengshu
  • zhengshu
  • zhengshu
  • zhengshu
  • zhengshu

Produk unggulan